Home sweet home

04.08.2014 22:41

Längtan

I morgon kommer jag att resa bort för 12 dagar. Men jag längtar hem redan innan jag har rest i väg. Hmm! Kan dte vara möjligt tänker jag!
 
Jag bor på ett sådant fantatsisk ställe som är både lugn samtisigt som det är fullt av olika fågelareter och djur. Att öppna vardagsrumsdörren på morgonen mot altanen och låta naturen utanför blir ett med rummet är helt enastående.
Jag gör mina morgonsträckningar, meditation och njuter av tystnaden! Så det kanske inte är konstigt att innerst inne vet jag att jag kommer att sakna mitt eget spa-ställe. Bor man som jag gör intill skogen med tysnaden värvad med fågelkvitter känner man inte att man behöver resa bort. Och denna sommaren har varit fantastiskt sommar, även om vi en hel del tillbringat inne med air kondition på mitt på dagen.
Jag känner mig lycklig lottad att bo så fint och ännu mer att kunna njuta av livets vardagliga saker.
Andra åker utomlands eller på andra aktiviteter för att komma bort hemifrån, men jag har utvecklat en go känsla av hemmamys som fyller mig med kraft att vara hemma och ta dte lungt. Kanske är det tecken på att jag hålle rpå att åldras. Jag kan förstå innebörden av "Mitt hem, min borg".
Ja, särskild om det ligger intill skog och fin natur!
 Jag vill tacka naturen som gett mig roet!