Glad Midsommar

19.06.2014 17:45

Midsommar

Imorgon är det midsommarafton och juni börjar snart närma sitt slut och ger plats åt juli. Tiden går fort.

Jag har plockar lite blommor från trädgården för att dekorerar på midsommarbordet. Roligt!

Borstnejlika i symfoni med jätte daggkåpa, prästkrage och bohusläns blomma kaprifol!

 Tiden har denna vår gått otroligt fort för mig/oss som håller på att sälja vårt hus. Mycket att stå till och ordna, men man kan inte sluta njuta av naturen och blomoor för det. Självklart är det mycket mindre planterande för min del eftersom jag vet att jag kommer att lämna dem blommor s0m jag planterar i jorden. Därför finns en del blommor i små och stora krukor utan att blir satta i jorden. Alla har inte klarat sig så bra.

Den del av tomten som jag fyllde jord förra året och strödde på frö från norska lupiner och digitalis har blivit som en äng precis så som jag ville ha det. Digitalisen har tagit sig bra och sprider sig väl nu.

'

Min lilla betong-groda vaktar över min blommor från plats!

Igår kväll hade vi visning av huset, då hade min vackra pioner slagit ut i full blomm och doftade gott i symfoni med lavendel och

blå klockor!

 

Dessa kvarvarandra månder av våt liv i detta hus får vi njuta extra mycket även om det väntar oss ett nytt fint hus och en ny trädgård som ska anläggas. Mina erfarenhter från detta hus får jag ta med mig till nästa hus och plantera växter och blommor som klarar av att vara i fred för ett Rådjur smaksinne!

Glad Midsommar!